Reklam

Vali Şıldak Ceylanpınar'da

Vali Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerinin beşinci durağı için Ceylanpınar’daydı. Kurum amirleri ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendiren Vali Şıldak, vatandaş ziyaretleri ile de halkın talep ve önerilerini dinledi.

Vali Şıldak Ceylanpınar'da
Editör: Urfa Haber 63
25 Ocak 2024 - 11:13
İlçe ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Vali Hasan Şıldak, idarede bütünlüğü sağlamak, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek için bu kez Ceylanpınar ilçesindeydi. Sabah saatlerinde Ceylanpınar’a giden Vali Şıldak; ilk olarak kurum amirleri ile bir araya gelerek ilçe genelinde verilen kamu hizmetleri hakkında bilgiler aldı.
Kurum Amirlerini Dinledi, Çalışmaları Değerlendirdi
Burada kurum amirlerine seslenen Vali Şıldak, Ceylanpınar’ın gerek sınır ilçesi gerekse nüfus bakımından Şanlıurfa’nın önemli ilçeleri arasında yer aldığını belirterek eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal yaşama kadar her alanda kamu hizmetlerinin aksama yaşanmaksızın sürdürülmesini istedi. Vali Şıldak, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi bugün de Ceylanpınar’da idarede bütünlüğü sağlamak amacıyla bir aradayız. Hükümetimizin genel hizmet politikaları ve buna bağlı olarak bakanlıklarımızın yürüttüğü çalışmaların koordine edilmesi, Valilik talimatlarının uygulanması gibi konularda tüm kurumlar olarak hep birlikte adımlar atılması önceliğimiz olmalı. Bu hususa çok dikkat edilmeli ve odağında vatandaşı esas alan hizmetleri alana yansıtmalıyız” dedi.

Esnafı Ziyaret Etti, Vatandaşları Dinledi
Vali Şıldak toplantının ardından ilçenin en işlek bölgesi olan Gazi Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek ‘Hayırlı İşler’ dileklerinde bulundu. Esnafın davetlerine de eşlik ederek bol bol sohbet eden Vali Şıldak, güzergâh üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Gün boyu süren ziyaretlerinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Şıldak, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi. Güvenlik anlamında mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Jandarma ve Emniyet ekiplerinin özveri göstererek, suçla mücadelede büyük başarı sağladığına değinen Vali Şıldak, “Ceylanpınar’ımızın huzurlu bir ilçe olmasında emeği geçen tüm güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Şehit Ailesini Ziyaret Etti
Yoğun geçen Ceylanpınar temaslarında Erzincan’da şehit olan Er Mehmet Arslan’ın ailesini de ziyaret eden Vali Şıldak, ailenin tüm bireyleri ile birebir görüşerek her türlü taleplerinde devletin kendilerinin yanında olduğunu bir kez daha hatırlattı. Aileyi Şanlıurfa’ya da davet eden Vali Şıldak ardından Ceylanpınar Adliyesi, Öğretmenevi, Sosyal Hizmet Merkezi, Gençlik Merkezini ve Tekstil atölyesini ziyaret ederek buralardaki çalışmalar hakkında bilgiler alarak programını tamamladı.
 

Bu haber 439 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum