Reklam
Reklam

Vali Şıldak başkanlığında okul güvenlik toplantısı yapıldı

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ikinci yarısının 5 Şubat 2024 tarihinde başlayacak olması münasebetiyle, okul çevrelerinde alınacak güvenlik önlemlerinin değerlendirildiği toplantı, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yapıldı.

Vali Şıldak başkanlığında okul güvenlik toplantısı yapıldı
Editör: Urfa Haber 63
30 Ocak 2024 - 14:53
Öncelikli okullar başta olmak üzere okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu yapılacak okul güvenlik kamerası sisteminde gelinen aşama, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocukların okul servisleriyle güvenli bir şekilde taşınması ve benzeri konuların masaya yatırıldığı toplantıya, Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca, merkez ilçe belediye başkanı temsilcileri ile diğer ilgililer katıldı.
Vali Hasan Şıldak, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda kurum görevlileriyle görüş alış verişinde bulunuldu.
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan paylaşımında,” Vali Hasan Şıldak başkanlığında Okul Güvenliği Değerlendirme Toplantısı gerçekleştiriliyor. Vali Şıldak, eğitim öğretimin güvenli ortamlarda sürdürülmesinin en temel önceliklerinden olduğunu, okul güvenliği tedbirlerinin ikinci dönem daha da arttırılacağını ifade etti”
 
Bu haber 543 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum