Reklam

Vali Erin'in görevde kalması sevindirdi

Valiler Kararnamesi ile Abdullah Erin’inŞanlıurfa Valiliği görevine devam edecek olması iş dünyasında sevinçle karşılandı.

Vali Erin'in görevde kalması sevindirdi
Editör: Urfa Haber 63
10 Haziran 2020 - 11:37

ŞUTSO Meclis Üyesi ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Hancıoğlu (Kaytan); “Valimizin kalmasına çok sevindik. Hizmetlerde duraksama olmayacak”

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in görevine devam edecek olması halk arasında ve iş dünyasında memnuniyetle karşılandı. Vali Erin’in bugüne kadar yaptığı çalışmaların bugünden sonra artarak devam edeceğine inandıklarını söyleyen iş dünyası temsilcileri Şanlıurfa Valisine sahip çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ettiler.

Kararname hakkında görüşlerini dile getiren ŞUTSO Meclis Üyesi ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Hancıoğlu (Kaytan), Vali Erin’in Şanlıurfa’daki görevine devam etmesinin bir şans olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Hancıoğlu, “Öncelikle Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalıların hislerine tercüman olarak, bizlere valimizle daha uzun süre çalışma imkânı sunan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Şanlıurfa yıllardır kısa süreli hizmetler yapan valiler tarafından yönetildi. Bu durumun kayıplarını hep birlikte yaşadık. Bu bölgelerde kısa süreli vali atamaları hep şehrin aleyhine sonuçlar doğurmuştur. Bunun ötesinde Şanlıurfa’nın yerel dinamiklerini çok iyi bilen, Şanlıurfa’ya özellikle yabancı yatırımcı konusunda çok özel hizmetler sunan bir vali ile daha uzun süre çalışacak olmayı memleketimiz adına bir şans olarak değerlendiriyorum. Dünya’da sayı itibariyle en fazla mülteci barındıran bir ilde valilik yapmak elbette zordur. Bu zorluğu kolaylığa çeviren bir valimiz var. Neticede kendisi de bu bölgenin insanı.. Dolayısıyla kimin neye ihtiyacı olduğunu iyi biliyor ve herkesi kucaklıyor. Sayın Valimize bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 544 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum