Reklam
Reklam

Vali Ayhan Suruç'ta

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ilçe ziyaretleri kapsamında Suruç’ta bir dizi temaslarda bulundu. Kurum ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ayhan, ilçe merkezindeki gezisinde esnafla da buluşarak ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulundu.

Vali Ayhan Suruç'ta
Editör: Urfa Haber 63
25 Mayıs 2022 - 21:53
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ilçe ziyaretlerine Suruç ilçesi ile başladı. Sabah erken saatlerde ilçeye geçiş yapan Vali Ayhan; ilk olarak Suruç Kaymakamlığını ardından ise Suruç Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş ve kurum amirleri ile toplantı düzenleyen Vali Ayhan, çalışmalar hakkında brifing aldı. Toplantıda kurumlar arası ortak çalışmaya vurgu yapan Vali Ayhan, devletin tüm imkânları ile Suruç’un her yönden kalkınması için vatandaşın yanında yer almaya devam edeceğini söyledi.
 
VALİ AYHAN ESNAFI ZİYARET ETTİ
Gün içerisindeki yoğun temaslarına İlçe Emniyet Müdürlüğü ile devam eden Vali Ayhan daha sonra Suruç merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Güzergâhı üzerine vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Ayhan, esnafı da ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulundu. Sıcak görüntülerin yaşandığı Suruç temaslarını ilçe merkezinde yer alan Konak Aile Çay Bahçesinde vatandaş sohbeti ile sürdüren Vali Ayhan, özellikle gençlerin eğitim ve sportif faaliyetlere katılımının sağlanması ile kadınların sosyal yaşam içerisinde daha da aktif yer almasına yönelik imkânların arttırılmasını amaçladıklarını dile getirdi.
 
VALİ AYHAN: GENÇ POTANSİYELİ AKADEMİK ANLAMDA DESTEKLEYECEĞİZ
Vali Ayhan, vatandaş sohbetinin ardından Suruç FM, Barış Pınarı FM ve Harran FM tarafından düzenlenen ortak canlı yayın programına katıldı. Burada tüm Suruçlulara seslenen Vali Ayhan, “İlk ziyaretimizde Suruç’tayız. Yiğitler diyarı Suruç’ta devletimizin imkânlarıyla çok güzel projeler gerçekleştirildiğini yerinde gördük. Çarşı ziyaretimizde de vatandaşımızın yüzüne yansıyan mutluluk da bunun bir yansımasıdır. Şanlıurfa merkezde olduğu gibi Suruç’ta da gençlerimizin potansiyelinin yüksek olduğunun farkındayız. Bu potansiyeli akademik anlamda güçlü bir şekilde destekleyeceğiz. Çocuklarımız bir cevher ve onları çok iyi bir şekilde işleyeceğiz. Biz çocuklarımıza inanıyoruz, onlara imkân sağlandığı takdir de neler başarabileceğine inancımız tamdır. Bunun içinde çok güzel projelerimiz olacak. Hep birlikte Suruç için, Şanlıurfa için el ele verip çalışacağız” dedi. 
 
VALİ AYHAN, HANE ZİYARETLERİNDE ÇAY İKRAMINA KATILDI
Gençlik Merkezi ve Kütüphane ziyareti ile temaslarına devam eden Vali Ayhan, burada Suruç gençliği ile de yakından ilgilendi. Yaklaşan yaz tatili öncesi öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Vali Ayhan, gençlere öğütlerde bulunarak eğitimin önemini vurguladı. Yoğun Suruç programını Şehit Aileleri ve vatandaş hane ziyaretleri ile sürdüren Vali Ayhan, hanelerde çay ikramlarına katılarak vatandaşın yanında yer almaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaretinde şehit ailelerinin her zaman kendilerinde özel bir yeri olduğunu söyleyen Vali Ayhan, ailelerin istedikleri zaman kendileri ile iletişim kurabileceklerini ve devletin her kurumunun vatandaşın kendi evi olduğunu dile getirdi. 
 
VALİ AYHAN, SURUÇ’TA GİDİLMEDİK YER BIRAKMADI
Gün içerisinde İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret eden Vali Ayhan, Gölen Mahallesi Suruç İçme Suyu Arıtma Tesisi İnşaat Alanı ile yapımına başlanacak Millet Bahçesi ve Eğitim kampüsü alan incelemesinin ardından; Suruç 11 Nisan Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna giderek burada öğrencilerle öğlen yemeğine katıldı. Suruçlu öğrencilerin yakın ilgi gösterdiği Vali Ayhan, gençlerin hatıra fotoğraflarında yer alarak eğitim için “olmazsa olmazımız” sözlerini yineledi.
İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Metin Düz, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ile Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, Suruç Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nedim Yaz, Suruç Emniyet Müdürü Gökhan Balaban’ın da eşlik ettiği ziyaretler ile Suruç temaslarını tamamlayan Vali Salih Ayhan; öğlen saatlerinde Birecik İlçesine geçiş yaptı.
 
 
Bu haber 677 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum