Reklam

Vali Ayhan, Orman alanlarımızı artırıyoruz

Vali Salih Ayhan, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Birecik Fidanlığında İncelemelerde bulundu. Vali Ayhan, "Ağaçlandırma çalışmalarımızı hızlandırarak orman alanlarımızı artırıyoruz."dedi.

Vali Ayhan, Orman alanlarımızı artırıyoruz
Editör: Urfa Haber 63
04 Ocak 2023 - 11:07
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Kent merkezi ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.. 2023 yılının ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiği ilçelerde incelemelerde bulunan Vali Ayhan, kurum amirleriyle çalışma sahalarını gezdi.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Birecik Orman Fidanlık Müdürlüğü'nde incelemelerde bulundu. Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı'nın ev sahipliğini yaptığı ziyarette Vali Ayhan, Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve diğer kurum amirleri eşlik etti.
Vali Ayhan’a Birecik Orman Fidanlık Müdür Vekili İsa Ataoğlu tarafından Orman Fidanlığında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verildi. 
Fidanlıkta zeytin üretimi yapılan serada zeytin çeliklerinin yapıldığı alanda, zeytin çeliği ve serada fidan çeliklerinin köklendirme tavalarına alınması ile ilgili olarak bir kaç çalışma Vali Ayhan’ tarafından uygulamalı olarak yapıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Ayhan, "Ağaçlandırma çalışmalarımızı hızlandırarak orman alanlarımızı artırıyoruz."dedi.
.
 
Bu haber 608 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum