Reklam

Vali Ayhan, Devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye’de yapımı devam eden İpekyol ortaokulu inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

Vali Ayhan, Devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu
Editör: Urfa Haber 63
10 Temmuz 2023 - 17:22
Hac dönüşü çalışmaları kaldığı yerden devam eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan,Haliliye ilçesinin İpekyol  mahallesinde yapımı devam eden 50 Milyon lira bedelle 32 derslikli İpekyol ortaokuluna ziyaret edip, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İnşaat alanında yapılan incelemelerde Vali Ayhan’a, Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur,  Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt eşlik etti.
Eğitim alanında daha kaliteli ve başarılı işler yapmak için ilgili kurumların gece gündüz çalıştığını ve çalışmaya da devam edeceğini belirten vali Ayhan, okul inşaat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasının planlandığını söyledi.
Şehrin her köşesine en iyi okul çalışmaların sürdüğünü belirten Vali Ayhan, 50 milyon liralık bedelli 32 derslikli İpekyol Ortaokulunun inşaat devam ettiğini belirti.
Şanlıurfa Valiliği, incelemelerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Valilik, paylaşımanda şu ifadeleri kullandı:
“Şehrimizin her köşesinde en iyi okul imkânlarını oluşturana dek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaklaşık 50 Milyon TL bedelli 32 derslikli İpekyol Ortaokulunun inşaat alanında incelemelerde bulundu, mevcut durum hakkında bilgi aldı
 
Bu haber 534 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum