Reklam

Urfa'nın gururlarına ödül verildi!

Eyyubiye Belediyesi Kitap Otağı Spor Salonlarında değişik branşlarda katılım sağladıkları şampiyonalarda madalya almış sporculara, hediye takdimi için ödül töreni düzenledi. Düzenlenen törende, Ulusal ve Uluslar arası Yarışmalarda Türkiye’yi ve Şanlıurfa’yı temsil eden sporcuların ödülleri takdim edildi.

Urfa'nın gururlarına ödül verildi!
Editör: Urfa Haber 63
23 Ekim 2020 - 13:34

Eyyubiye Belediyesi Kitap Otağı   Spor Salonlarında değişik branşlarda katılım sağladıkları şampiyonalarda madalya almış sporculara, hediye takdimi için ödül töreni düzenlenen törende Ulusal ve Uluslar arası Yarışmalarda Türkiye’yi ve Şanlıurfa’yı temsil eden sporcuların ödülleri takdim edildi.

Ödül törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız,Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol, İl Kordinatör Orhan Karasayar ve Şanlıurfa İl gençlik Spor Müdürü Halil Eren ve sporcular katılım sağladı.

Törenin açılı konuşmasını yapan Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Kuş, " Eğitim noktasında çalışmalarımız devam edecektir. Öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlama amacıyla inşallah elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Tek arzumuz şuanda elinizde tutuğunuz bayrağa ve İslam bayrağına sahip çıkmanızdır. Burada bulunan törenimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol, "Düzenlenen bu törenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Ben buradan Başkan Mehmet Kuş’ a teşekkür ediyorum. Buradaki sevgi selini inşallah daha çok göreceğiz.  Şanlıurfa’nın her yerinde bu tür şenlikleri yaşatmayı devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu haber 431 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum