Reklam
Reklam

Urfalı çiftçilerin yağmur sevinci

Şanlıurfa’ya uzun aradan sonra yağan yağmur, başta çiftçiler olmak üzere vatandaşları sevindirdi. yağan yağmurlar Buğday, Arpa ve mercimek ekimi yapan çiftçileri sevindirdi.

Urfalı çiftçilerin yağmur sevinci
Editör: Urfa Haber 63
14 Ocak 2021 - 15:30
Türkiye’nin en önemli tahıl ambarlarının başında gelen Şanlıurfa’da yağan kuru tarım ile ilgilenen çiftçileri de sevindirdi.Kentte dün gece etkisini gösteren yağışlar çiftçiyi sevindirdi. yağmur, ekinlere de iyi geldi. bereketli yağan yağmurlar çiftçileri rahatlattı. Tarım ve hayvancılık bölgesi olarak bilinen Şanlıurfa’da, yağışların düşmesi çiftçileri sevindirdi.
Barajların doluluk oranının azaldığı yönünde gelen bilgiler sonrası büyük bir paniğe kapılan, Şanlıurfa’da ikamet eden vatandaşların yağmurun yağmasıyla içlerine su serpildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün şiddetli yağmur konusunda uyardığı Şanlıurfa’da sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Şehrin üstünü kara bulutların kaplamasının ardından gece geç saatlerinde başlayan yağmur, Şanlıurfa genelinde etkili oldu. Gece saatlerinde başlayan şiddetli yağışın gün boyunca sürmesi beklenirken, Pazartesi günü de etkisini göstermesi tahmin ediliyor
 
Bu haber 809 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum