Reklam

Urfa- İzmir seferleri iptal edildi

Uçak seferlerinin az olması nedeniyle dert yanan Şanlıurfalılara üzücü bir haber daha geldi. Şanlıurfa - İzmir direk uçak seferler kaldırıldı.

Urfa- İzmir seferleri iptal edildi
Editör: Urfa Haber 63
19 Eylül 2023 - 09:18
Şanlıurfa'da uçak sefer sayısının yetersiz olması kente havayolu ile ulaşım noktasında birçok soruna neden oluyordu. Uçak sefer sayısının yetersiz olmasından dolayı vatandaşlar çevre illerdeki havaalanlarına yöneliyordu.
Uçak seferlerinin yetersiz olması günübirlik ziyaretler için kentte gelmeyi düşünen turistlerin de havayolu ile kenti ziyaret etmesini engelliyordu.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin uçak sefer sayısının artırılması ile ilgili çalışmaları olumlu geçtiğini ve seferlerini artırılacağı haberi verilmişti.
Anadolujet tarafından Şanlıurfa - İzmir arasında haftanın 3 günü karşılıklı gerçekleştirilen uçak seferleri Anadolujet tarafından kaldırıldı. Bu üzücü haber bilet alan kişilere Anadolujet tarafından bugün atılan bilgilendirme mesajıyla ortaya çıktı. Artık Şanlıurfa’dan İzmir’e gitmek isteyen vatandaşlar, aktarmalı uçuşa mahkum bırakıldı. Şanlıurfalılar uçak seferlerin artırılacağını beklerken olanda uçak seferi de iptal edildi.
 
Bu haber 568 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum