Reklam
Reklam

Urfa'daki kazada ölü sayısı 4'e yükseldi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Siverek- Viranşehir kara yolunda babasının aracını alarak gezintiye çıkan 17 yaşındaki Ümit Safi ile 2 kardeşi ve kuzeni feci kazada hayatını kaybetti

Urfa'daki kazada ölü sayısı 4'e yükseldi
Editör: Urfa Haber 63
24 Ekim 2021 - 15:03
Şanlıurfa'nın Siverek- Viranşehir karayolunda Ümit Safi idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak tarlaya uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Ümit Safi (17) kardeşleri Muhammed Safi (4) ve Abdusselam Safi (14) ile kuzeni Eyyüp Ensar Çetiz (9) yaralandı.
Yaralılardan 4 yaşındaki çocuk Muhammed Safi Siverek Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan Ümit Safi, Abdusselam Safi ve Eyyüp Ensar Çetiz Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk müdahalelerinin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralılar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Meydana gelen kazada ölü sayısı 4'e yükseldi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gaziantep Nizip ilçesinde medrese hocalığı yapan Necmettin Safi'nin akraba ziyareti için Siverek'e geldiği çocukları Ümit Safi, Muhammed Safi, Abdusselam Safi ile yeğeni Eyyüp Ensar Çetiz'in otomobil ile Siverek- Viranşehir kara yolunda gezdikleri sırada kaza yaptıkları öğrenildi.
 
Bu haber 579 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum