Reklam

Urfa'da yeni doktorlar hasta kabulüne başladı!

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu atandığı günden beri Üniversite Hastanesi’nde bir çok branşta yeni Doktor hasta kabulüne başladı.

Urfa'da yeni doktorlar hasta kabulüne başladı!
Editör: Urfa Haber 63
05 Eylül 2023 - 14:24
5 ay önce görevi devralan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu üniversitenin hastane kadrolarını güçlendireceğini belirtmişti. Güllüoğlu, görevi almasıyla birlikte bir çok branşta yeni Doktor hizmet vermeye başladı.
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Sağlık alanında sunduğu kaliteli hizmetlerden dolayı vatandaşların takdirini toplayan Şanlıurfa’da doktor kadrosu güçlendirmeye devam ediyor.
Rektör Güllüoğlu’nun bu görüşmeleri sonuçlarını verdi. Harran Üniversitesi Hastanesi’ne Nefroloji, Yetişkin Yoğun Bakım ve Çocuk Yoğun Bakım bölümlerinde uzman doktorların atamaları gerçekleşti.
BİR ÇOK BRANŞTA YENİ DOKTOR HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde yeni atanan ve hasta kabulüne başlayan,  Radyoloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Safiye Kafadar, Tıbbi Patoloji Uzmanı Anabilim Dalı'na atanan Prof. Dr. Muhammet Emin Güldür, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında yoğun bakıma atanan Dr. Öğr. Gör. Melahat Yalçın Solak, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Nefroloji bölümüne atanan Dr. Öğr. Gör. Neriman Sıla Koç ev Çocuk Yoğun Bakım bölümüne atanan Dr. Öğr. Gör. Fevzi Kahveci, gibi branşlarda doktorlar hasta kabule başladı.


 
Bu haber 921 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum