Reklam

Urfa'da suç örgütüne operasyon, 11 gözaltı

Şanlıurfa’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde 10 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı KUKLA operasyonunda çok sayıda silah ve mermi ele geçirilirken, olayla ilgili 11 şahıs gözaltına alındı.

Urfa'da suç örgütüne operasyon, 11 gözaltı
Editör: Urfa Haber 63
20 Haziran 2023 - 15:50 - Güncelleme: 20 Haziran 2023 - 16:16
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından organize suç örgütlerine yönelik operasyon başlatıldı.  Şanlıurfa’da organize suç örgütü ile bu örgütlere silah temini sağlayan suç gruplarına yönelik "Kukla" operasyonu düzenlendi.
Alınan bilgilere göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Şanlıurfa genelinde 10 farklı adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda eklentilerde yapılana aramalarda 8 adet farklı çaplarda tabanca, 5 adet pompalı av tüfeği, 8 adet şarjör, 10 adet 6136. SKM kapsamında farklı uzunluklarda kesici alet, 7 adet ve  34 adet fişek ele geçirildi.
Operasyonda gözaltında alınan 11 şahıs Emniyete götürüldü.
Emniyete götürülen şüpheli şahıslar hakkında tahkikat devam ettiği belirtildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı. Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edeceği belirtildi.
 
Bu haber 569 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum