Reklam
Reklam

Urfa'da pamuk tarlasında uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Jandarma ekiplerin bir pamuk tarlasında düzenlendikleri operasyonda Bin 118 kök keneviri bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili Baba ve oğul gözaltına alındı. Kenevir bitkisini pamuk eker gibi eken zanlıların yöntemine Jandarma bile inanamadı.

Urfa'da pamuk tarlasında uyuşturucu operasyonu
Editör: Urfa Haber 63
18 Haziran 2021 - 09:56
Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı, Suruç'ta İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı  Yanaloba Jandarma Karakol komutanlığı ve JASAT ( Jandarma dedektifleri) uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor.
Yapılan çalışalar kapsamında Suruç ilçesine bağlı  Karahöyük Mahallesinde pamuk tarlasına ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda Pamuk ekili tarlada pamuk görünümü verilen ve sıra ile ekilen  Bin 118 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Kenevir ekimini pamuk eker gibi sıralı bir şekilde ektikleri ortaya çıktı. Jandarma ekipleri bile yönteme inanamadı,  Gözaltına alınan baba ve oğlu Ö.T. ve Y.P.T.   'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal veya ticareti' suçundan adliyeye sevk edilen Baba ve oğul tutuklandı.
.
 
Bu haber 581 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum