Reklam

Urfa'da JASAT'tan dolandırıcı çetesine operasyon!

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde sahte plaka ile bir iplik fabrikasını dolandıran şahıslar JASAT tarafından yapılan titiz çalışma sonucu yakalandı. Olayda 3 şüpheli tutuklandı, 3 şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Urfa'da JASAT'tan dolandırıcı çetesine operasyon!
Editör: Urfa Haber 63
02 Aralık 2022 - 10:32
Edinilen bilgilere göre olay, 22 Kasım tarihinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi 2. Organize Sanayi Bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir iplik fabrikası piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 800 bin lira değerindeki 27 ton ağırlığındaki pamuk ipliğinin nakliyesi için nakliyecilerle anlaştı.
Nakliyeci görünümündeki iki şahıs fabrikanın sevkiyat birimine 63 plakalı bir tır ile gelerek 27 ton ağırlığındaki ipliği yükleyerek Malatya’ya götürmek için fabrikadan ayrıldı.
İki gün sonra malın teslim edilmediğini anlayan iplik fabrikasının yetkilileri, durumu Jandarmaya bildirerek şikâyetçi oldu. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi ( JASAT) dedektifleri olayla ilgili yaptığı araştırmada şüphelilerin firmaya başkasına ait sahte plaka bilgisi vererek malı fabrikadan çıkardıklarını belirledi.
 
Bu haber 998 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum