Reklam
Reklam

Urfa'da 'dur' ihtarına uymadı kaçtı

Şanlıurfa’da sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde kendileri durdurmaya çalışan polis ekiplerinden kaçarken kovalamaca sonucu yakalanan araçtan uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Urfa'da 'dur' ihtarına uymadı kaçtı
Editör: Urfa Haber 63
21 Şubat 2021 - 11:16
Olay Eyyübiye ilçesine bağlı SSK Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği sırada gece saatlerinde denetim gerçekleştiren polis ekipleri, şüphelendikleri hafif ticari aracı durdurmak istedi.
İhtara uymayıp kaçan araç ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Ekipler, kaçan aracı yakalamak için çalışma başlattı. Aracı uzun süre takip eden ekipler, aracı SSK Caddesinde ara sokakta durdurdu. Araçta bulunan bir kişi polis ekiplerinin otomobili durduğu sırada inerek kaçtı. Araçta bir kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Araçta bulunan diğer kişi ise sokak aralarından kaçarak kayıplara karıştı. Polis ekiplerinin araçta yaptıkları aramada uyuşturucu ve bir adet ruhsatsız silah bulundu. Sokağa çıkma kısıtlaması sırasında uyuşturucu ve ruhsatsız silah ile yakalanan bir şahıs gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Gözaltına alınan şahıslara ayrıca kısıtlamayı ihlal ettikleri gerekçesi ile para cezası kesildi. Yakalanan araç incelenmek üzere çekiciyle polis merkezi otoparkına götürüldü.
Bu haber 724 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum