Reklam
Reklam

Urfa'da baba kızını diri diri yaktı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yabancı uyruklu baba, 13 yaşındaki kızını önce sopayla dövdü, sonra üzerine tiner dökerek yaktı. Küçük çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Urfa'da baba kızını diri diri yaktı
Editör: Urfa Haber 63
03 Eylül 2021 - 13:10 - Güncelleme: 03 Eylül 2021 - 16:25
Alınan bilgilere göre olay Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Şıhmaksut mahallesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu adam, bilinmeyen bir nedenle 13 yaşındaki Amara D. isimli kızı sopayla öldüresiye dövdü.
Evin içinde kızını döven cani baba, daha sonra ise kızını banyoya koyup üzerine tiner döktü. Kızını ateşe veren baba, iddialara göre kapıyı kızının üzerine kilitleyip çıkıp gitti.
Çocuğun çığlıklarını duyan komşuları eline aldıkları çekiçlerle kapıyı kırarak içeri girdi. Banyodaki yangını gören komşuları küçük kızı çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi.
Sağlık ekipleri olay yerinde küçük kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.13 yaşındaki kız hastanede tedavi altına alınırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri küçük kızı yakan babayı ve amcayı yakalayıp gözaltına alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Bu haber 4247 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum