Reklam
Reklam

Urfa'da 3 kişin öldüğü olayla ilgili flaş açıklama

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesine bağlı kırsal Buğdayhüyük Mahallesi Fırat Nehri kenarında bulunan bir minibüsün içinde 3 kişinin cesedi bulunmuştu. Şanlıurfa valiliği 3 kişinin ölün nedenini açıkladı.

Urfa'da 3 kişin öldüğü olayla ilgili flaş açıklama
Editör: Urfa Haber 63
23 Şubat 2021 - 10:40
Olay hafta sonu  Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesin bağlı Buğdayhüyük Mahallesinin Fırat Nehri kıyısında meydan geldi. İddiaya göre ısınmak için ateş yakan ve karbon monoksit gazından zehirlenen 3 kişinin cansız bedeni panelvan bir ticari aracın içerisinde bulundu. Aracın içerisinde birilerinin cansız şekilde yattığını gören çevredekiler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay Yerine giden sağlık ekipleri yaptıkları incelemede K.İ. (10), H.İ. ve M.K.'nin cansız bedenine ulaştılar. Olay yerinde jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.
Konuyla ilgili Şanlıurfa valiliğinden yapılan açıklamada;
"Şanlıurfa İli mülki sınırları içerisinde 21 Şubat 2021 tarihinde, panelvan tipi araç ile balık tutmak ve piknik yapmak için gelen (1)’i çocuk (3) kişilik bir aile, araç içerisine koydukları ısınmak amaçlı taş ocağı çay mangalını, odun ve kömür ile yakmak suretiyle uyumaları üzerine sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmiştir. 
Söz konusu olayda kullanılan taş ocağı çay mangalının, açık arazide yemek pişirmek veya su ısıtmak amaçlı kullanılması gerekirken, kapalı bir alanda amaç dışı kullanılması sonucu (1) ailenin yok olmasına neden olmuştur"denildi.
 
Bu haber 1917 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum