Reklam
Reklam

Turkcell Süper Kupa Finali biletleri satışa çıkıyor!

Şanlıurfa’da oynanacak süper kupa finali için bilet fiyatları belli oldu

Turkcell Süper Kupa Finali biletleri satışa çıkıyor!
Editör: Urfa Haber 63
29 Mart 2024 - 15:33
Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu şampiyonu takımımız, 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ile 7 Nisan Pazar günü saat 21:30’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.
Turkcell Süper Kupa maçının biletleri www.passo.com.tr adresinden 29 Mart Cuma günü saat 16:00’da Gs Bonus öncelikli olarak, 30 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da ise genel satışa sunulacaktır.
Sarı-kırmızılı taraftarlarımız, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda Maraton tribünü, Numaralı Tribün ve Güney kale arkası tribününde yer alabilecektir. Satışa sunulacak biletleri sadece Galatasaray Logolu Passolig kart sahipleri satın alabilecekler.
Bilet limiti 1 (bir) adettir.
Şanlıurfa İl Güvenlik Kurulu kararıyla, 21.02.2023 tarihi itibariyle Fenerbahçe Passolig kartı olan kişiler kartlarını iptal etmiş ve Galatasaray Passolig kartı çıkartmış olsalar dahi Galatasaray Tribünlerinden bilet satın alamayacaklardır.
Turkcell Süper Kupa Bilet Fiyatları:
Tribün
Bilet Fiyatı
Güney Kale Arkası
1.000 TL
Maraton Tribünü   
2.000 TL
Numaralı Tribün
2.000 TL
Bilet alan taraftarlarımız için, stadyum otopark kullanım hakkı bulunmamaktadır.
Passolig Hizmet Bedeli ücrete dahildir.
Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.
E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.
6222 Sayılı kanuna göre ilgili federasyon, spor kulüpleri ve yetkili diğer kişiler tarafından uygun görülen yerler ve görevliler dışında bilet satışı yapılamaz. Bu sebeple taraftarlarımıza kanun uyarınca yetkili kılınmamış kişi ve kurumlardan bilet satın almamaları gerektiği ve bu yolla bilet satışının yasal olmadığı bu şekilde bilet satanlar hakkında altı aydan bir yıla kadar hapis ve yüz günden iki bin güne kadar adli para cezası almaları ve değerinin üstünde bilet satanların da bir yıldan üç yıla kadar hapis ve iki yüz eli günden beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılabilirler.
 
Bu haber 411 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum