Reklam

Toplanan kalemler ihtiyaç sahiplerine veriliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan Genç Dönüşüm Projesi Türkiye'nin 81 ilinde “Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma” sloganıyla devam ediyor.

Toplanan kalemler ihtiyaç sahiplerine veriliyor
Editör: Urfa Haber 63
13 Mart 2017 - 06:55

Proje kapsamında ihtiyacı olan öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı sağlanıyor. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Şanlıurfa Gençlik Merkezi gönüllüleri  YGS’ye giren öğrencilere dağıtılan kalem setlerini sınav çıkışı sınav alanlarından topladı.

Toplanan kalem setleri ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılarak tek kullanımlık sanılan setler ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

“VEREN ELDE ALAN ELDE MUTLU”

 Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, veren elinde alan elinde bu proje kapsamında mutlu olduğunu vurguladı.

Gençlerin YGS sınavında kullandığı kalemlerin değerlendirilmesi noktasında projeyi uygulayan Şanlıurfa Gençlik Merkezi gönüllülerini tebrik eden İl Müdürü Keşküş şunları söyledi;

" Genç Dönüşüm projesi ile veren el de alan elde mutlu oluyor. Gençlik liderleri ve gönüllü gençler sınav çıkışı sınav alanlarına giderek kalem setlerini topluyor. Daha sonra toplanan kalem setlerini ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye ederek bir iyiliğe daha öncülük etmiş oluyorlar. Bu proje için emek veren tüm personelime ve gençlik merkezi gönüllülerine teşekkür ederim.”

“İYİLİK KÖPRÜSÜ KURUYORUZ”

Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Keskin ise iyilik köprüsü kuran gençleri kullandıklarını belirterek iyilik için çalışmağın en güzel çalışmak olduğunu söyledi.

İyilik köprüsünü oluşturduklarını aktaran Keskin," Bu proje de liderlerimiz ve gönüllü gençler bir köprü niteliğindedir. İyilik yapmak isteyen insandan alıp, ihtiyaç sahibine ulaştırmak bunun için çalışmak en güzelidir aslında. Bugün okul önlerinde iyilik köprüsü kuran tüm gönüllü gençlerimize teşekkür ederiz” dedi

Bu haber 682 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum