TOKİ Başvurusu İçin Son Gün: 19 Aralık

Şanlıurfa dahil 81 ilde 500 bin sosyal konut için başvuru sürecinde sona gelindi. Uygun fiyat, düşük peşinat ve uzun vade avantajıyla ev sahibi olmak isteyenler için 19 Aralık 2025 tarihi son gündür.

TOKİ Başvurusu İçin Son Gün: 19 Aralık
Editör: Urfa Haber 63
18 Aralık 2025 - 15:05
ŞANLIURFALILAR SON FIRSAT KAÇIRMAYAN! SON GÜN 19 ARALIK
Şanlıurfa dahil 81 ilde 500 bin sosyal konut için başvuru sürecinde sona gelindi. Uygun fiyat, düşük peşinat ve uzun vade avantajıyla ev sahibi olmak isteyenler için 19 Aralık 2025 tarihi son gündür.
BAŞVURU İÇİN SON GÜN: 19 ARALIK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu proje kapsamında, uygun fiyat, düşük peşinat ve uzun vade avantajlarıyla ev sahibi olmak isteyenler için son başvuru günü 19 Aralık 2025. Başvuruların sonrasında kura çekimi 29 Aralık’ta başlayacak ve 27 Şubat 2026’ya kadar devam edecek.
TOKİ koordinasyonunda yürütülen dev proje kapsamında, e-Devlet başvuruları 18 Aralık’ta, banka üzerinden yapılan başvurular ise 19 Aralık Cuma günü tamamlanacak.
500 BİN KONUT, DÜŞÜK PEŞİNAT VE UYGUN FİYAT
Proje, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak amacıyla başlatıldı ve TOKİ koordinasyonunda yürütülüyor. Başvuru sürecinde 1+1, 2+1 ve 2+1 büyüklüğünde konutlar satışa sunulacak. Şanlıurfa’daki vatandaşlar, e-Devlet üzerinden başvurularını tamamlayabilirken, bankalar aracılığıyla yapılan başvuruların son günü ise 19 Aralık olarak belirlendi.
EV SAHİBİ OLMA ŞANSI İÇİN BÜYÜK FIRSAT
Başvuruların tamamlanmasının ardından ilk kura çekimi 29 Aralık 2025’te yapılacak. Kura süreci, 27 Şubat 2026’ya kadar devam ederek hak sahipleri belirlenecek. Bu süreç, milyonlarca vatandaşın ev sahibi olma hayalini gerçekleştirme fırsatını sunuyor.
 
Bu haber 223 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum