Reklam

Tatlıses'ten beklenen açıklama

Yeni bölüm fragmanının da en çok konuşulan İbrahim Tatlıses, saç ektirdiği hatta yeni imajı için 100 bin TL harcadığı yönündeki haberleri "Ben neysem oyum, sadece boya saçımda fazla kaldı" diyerek çıkan dedikoduları yalanladı.

Tatlıses'ten beklenen açıklama
Editör: Urfa Haber 63
20 Şubat 2021 - 15:21
Yıllar sonra ekranlara dönen Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, her Cumartesi akşamı yayınlanan İbo Show ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan İbo Show 14. yeni bölüm fragmanında Tatlıses'in yeni saç tarzı dikkat çekmişti.
"BOYA SAÇIMDA FAZLA KALDI"
Tatlıses'in yeni tarzı için 100 bin TL'lik harcama yaptığı iddia edilmişti. Yeni saçlarıyla dillerden düşmeyen usta sanatçı, Instagram hesabından fotoğrafını paylaşarak "Ne botoks ne saç ektirme hepsi uydurma ben şimdiye kadar neydiysem yine oyum merak etmeyin. İbo sizi İbo'nuz değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur" dedi.
100 BİN TL HARCADIĞI SÖYLENMİŞTİ
Saç botoksu ve peruk kullanmadan imajını yenileyen Tatlıses'in daha genç ve diri gözükmek için 8 haftalık bir programa başladığı ve bunun için de 100 bin TL harcadığı iddia edilmişti.
 
Bu haber 803 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum