Reklam

Tamamen Doğal Katkısız El Yapımıdır

Şanlıurfa'da (Sabuncu Sofi)olarak bilinen Halil Akkuş kendi imalatı olan sabunlar ile hastalıklara şifa kaynağı oluyor.

Tamamen Doğal Katkısız El Yapımıdır
Editör: Urfa Haber 63
31 Ocak 2022 - 10:45
Şanlıurfa'da doğal ve bitkisel sabunlar, doğal ürünlere önem veren vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. El yapımı olarak üretilen sabunların birçok derde derman olduğu satıcı Bozan Kuş tarafından belirtildi.
Eyyübiye ilçesi Sarayönü caddesinde kurmuş olduğu tezgâhta Katkısız el yapımı sabun satan (Sabuncu Sofi) olarak bilinen Halil Akkuş 17 yıldan beridir bu mesleği yaptığını belirterek evine ekmek götürdüğünü söyledi.
HER TÜRLÜ SAÇ DÖKÜLMELERİNİ ENGELLER
Büyük kalıp olarak nitelendirilen 'sir butik sabunlar'ın Siirt'in dağ köylerinde yaşayan kadınların özel olarak hazırladığını anlatan Akkuş, "Özel sir butik sabunlar büyük kalıp olan sabunlarımızdır. Sir butik sabunlarını özel yaptırıyoruz. Siirt'de dağ köylerindeki kadınlara yaptırıyoruz. Bu sabun normal piyasada olmayan sabundur. Her türlü saç dökülmelerini engeller, kepeği ve saç diplerindeki bakterileri temizler, mikrop öldürücüdür ve cildi derinlemesine temizler. Sabunu kullandıktan sonra şampuan ve saç kremi kullanmanıza gerek kalmaz " diye konuştu.
BU SABUNLAR MARKETTE BULUNMUYOR
Halil Akkuş, sabunların sabunlarının el yapımı olduğunu yinelerken, "Sabunlarımız marketlerde satan sabunlardan değil. Market sabunlarında kimyasal madde bulunuyor ama bu sabunlar tamamen doğal, hiçbir kimyasal madde içermiyor. Bir çok kozmetik üründe bulunan maddelerden uzak ve hepsi el yapımı" olduğunu dile getirdi.
TAMAMEN DOĞAL KATKISIZ EL YAPIMIDIR
Bölge insanı tarafından bilinen ancak zamanla unutulmaya yüz tutan doğal bitkisel özlü sabunların satışları, gün geçtikçe artıyor. Sabunun yüz yıllardır temizlikte en önemli unsur olduğunu belirten sabun satıcısı Bozan Kuş, “ Tamamen doğal katkısız el yapımıdır sabunlarımız, Sabunların satışlarından dolayı çok güzel tepkiler alıyoruz. Müşterilerimizin vermiş olduğu tepkiler bizim şevkimizi artırıyor. Azmimiz daha çok oluyor. O yüzden sabun çeşitlerimizi çoğalttık. Şimdiye kadar olumsuz bir tepki almadık. Şikâyetçi olanda yok. Gelen müşterilerimiz de genelde tavsiyeler üzerine geliyor. Sabunları alıp kullanan kişiler arkadaşlarına, eşine dostuna tavsiye ediyor. Müşterilerimizin yüzde doksanı bu şekilde geliyor"dedi.
 
Bu haber 601 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum