Reklam

Suruç'ta uyuşturucu operasyonu

Suruç'ta İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir tarla ve tarla evinde yapılan aramada Uyuşturucu madde yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi, konuyla ile ilgili 1 kişi göz altına alındı.

Suruç'ta uyuşturucu operasyonu
Editör: Urfa Haber 63
25 Ocak 2022 - 11:49
Suruç İlçesinde Uyuşturucu madde satışı yapan şahıs ve şahıslara yönelik operasyonlar ard arda sürüyor.İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Ekipler Ezgil Mahallesinde  bir tarlada ve tarla evinde Uyuşturucu madde yapımında kullanılan malzemelerin olduğu bilgisini aldı.
Bunun üzerine akşam saatlerinde  JASAT ve KOM Şubeye bağlı ekiplerce bahsi geçen yere operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan  aramalarda  Uyuşturucu Madde yapımında kullanılan 7200 gr. Sodyum Fosfat, 1300 gr. Efedrin, 6 Litre Asetikanhidrit, 1 adet hassas terazi  ele geçirildi, H.T. isimli şahıs göz altına alındı. Şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş " Suruç İlçe genelinde Uyuşturucu madde satışı yapan şahıs ve şahıslara yönelik operasyonların aralıksız devam edeceğini" belirtti
 
Bu haber 663 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum