Reklam

Suriye sınırında intihar saldırısı, 2 ölü, 19 yaralı

Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD ve YPG güçleri arasındaki çatışmalar şiddetlendi. IŞİD bomba yüklü araç ile YPG'nin kontrolünde bulunan sınır kapısına saldırı düzenledi

Suriye sınırında intihar saldırısı, 2 ölü, 19 yaralı
Editör: Urfa Haber 63
29 Kasım 2014 - 11:31

Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD ve YPG güçleri arasındaki çatışmalar şiddetlendi. IŞİD bomba yüklü araç ile YPG'nin kontrolünde bulunan sınır kapısına saldırı düzenledi.  Saldırıda 2 kişi öldü 19 kişi yaralandı yaralı Şanlıurfa'ya getirildi.

ABD güçleri Kobani'de bulunan IŞİD hedeflerine bomba yağdırdı. Mürşitpıanr sınır kapına yakın  IŞİD güçleri ise top ve havan mermileri ile YPG güçlerine yönelik saldırılarını arttırdı. YPG güçleri ise havan mermileri ile saldırılara karşılık verdi. IŞİD sabahın erken saatlerinde iki intihar bombacısı ile Kobani'de sınır kapısını hedef aldı.  Sabah 05.00 sıralarında arabalı intihar saldırısı düzenledi. intihar saldırısında 2 kişi öldü 19 kişi yaralandı. yaralılar Mürşitpınar sınır kapısından alınarak Suruç devlet hastanesine getirildi. durumu ağır olan yarlılar Ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi.

Bu haber 1889 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum