Reklam

Siyasetçi Halil Aslan, seçim öncesi vatandaşlarla istişarede bulundu

Şanlıurfalı siyasetçi Halil Aslan'ın çalışma ofisinde gerçekleştirdiği iştişare toplantısına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Siyasetçi Halil Aslan, seçim öncesi vatandaşlarla istişarede bulundu
Editör: Urfa Haber 63
04 Kasım 2023 - 13:33
Halil Aslan 31 Mart 2024 de yapılacak yerel seçimler için aday adayı olduğunu açıklarken önümüzdeki günlerde düzenleyeceği toplantı da yerel seçimlere hangi ilçeden gireceğini duyuracağını söyledi.
Mahalli idareler seçimleri için Şanlıurfa'da start verildi. Kulislerde en çok konuşulan isimlerin başında gelen Şanlıurfalı siyasetçi Halil Aslan hangi ilçeden aday adayı olacağı belirsizliğini korurken birinci ağızdan net bir açıklama geldi.
Halil Aslan'ın çalışma ofisinde gerçekleşen istişare buluşmasına kentteki bazı kanaat önderleri ve STK başkanları katılım sağladı. Açılış konuşmasını Halil Aslan yaparken aday adaylığı konusunda ne konuştu.
Şanlıurfa'nın sorumlarını çözmek için bu yola çıktığını belirten Halil Aslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
 “Uzun yıllardır Şanlıurfa siyasetin deyer aldım. Artık kentin siyaset arenasında bir değişimin şart olduğunu düşünüyorum. GAP'ın başkenti Şanlıurfa'nın hak ettiği yerde olması için ve en önemlisi Urfa’mızın geleceği için ögelecek hafta çalışma ofisinde büyük bir katılım ile 31 Mart 2024 de yapılacak seçimlere adaylığımı açıklayacağım. Katılımlarınız bana ve ekibimize güç verecektir” ifadelerine yer verdi.

Bu haber 794 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum