Reklam

Siyasetçi Aslan, kirve oldu

28 . Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı Gülfidan Karataş 'ın oğulları Samet ve Poyraz, görkemli bir törenle sünnet oldular. Kirveliğini Şanlıurfa'da siyaset camiasının tanınmış ismi Halil Aslan'ın yaptığı Samet ve Poyraz, dualar eşliğinde erkekliğe ilk adımı attılar.

Siyasetçi Aslan, kirve oldu
Editör: Urfa Haber 63
18 Ağustos 2023 - 08:44 - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 - 12:01
Şanlıurfa 'da sosyal aktivitelerin tamamına katılmaya gayret gösteren, Şanlıurfalıların mutlu gününde ve acı gününde birlikte olmayı ihmal etmeyen Halil Aslan, 28 . Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı Gülfidan Karataş ve İsmail Karataş 'ın çocuklarına kirve oldu.
Sevilen siyasetçi Halil Aslan ve İzol Aşireti'nin kanaat önderlerinden olan İbrahim Halil Polat 'ın yanındaki  kalabalık heyetle salona gelmesi ayrıca dikkat çekti .Siyaset camiasından birçok ismin bir araya geldiği Şehitlik Çamlık düğün salonundaki sünnet törenine AK Partili siyasetçi Halil Aslan, İzol Aşiretinin kanaat önderlerinden olan ve aynı zamanda İş İnsanı AK Partili İbrahim Halil Polat, Yeniden Refah Partili Mehmet Emin Yavuz çok sayıda STK Başkanı, kanaat önderi ve yaklaşık bin davetli katıldı.
Davetlilere ikramlarda bulunuldu . Karataş ailesine kirve olan AK Partili politikacı Halil Aslan, İzol aşiretinin sevilen kanaat önderlerinden İbrahim Halil Polat ile beraber Samet ve Poyraz'ın parmaklarına kına sürerek erkekliğe ilk adımlarını atmasına yardımcı oldu.
Bekir Yaşar hizmetinde olan Şehitlik Çamlık düğün salonun da gerçekleşen merasim katılımcıların  beğenisini aldı. Sünnet merasiminde Urfa gelenekleri hassasiyetle sergilendi.
Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği sünnet merasiminden sonra kirve Halil Aslan ve beraberinde İş İnsanı İbrahim Halil Polat , Karataş ailesinin evine geçerek Samet ve Poyraz'ın sünneti  gerçekleşti.
Kentin sevilen siyasetçilerinden olan Halil Aslan , burada yaptığı açıklamada davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Halil Aslan kirveliğin bölgemiz için kardeşlik sembolü olduğunu aileler arası muhabbetin artmasından bir rol olduğunu söyleyerek sağ olsunlar bizi de kirve yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah Samet ve Poyraz'a hayırlı uzun ömürler versin. Yeğenlerimin erkekliğe ilk adımını atması bizi daha da gururlandırdı" diye konuştu.
 
Bu haber 1537 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum