Reklam
Reklam

Satoğlu, "Askıda Ekmek"ten Sonra "Askıda Sebze Ve Meyve"

Bir çok şehirde ihtiyaç sahiplerin başlattığı "askıda meyve sebze" uygulaması pandemi döneminde Şanlıurfa'da belediyelerin başlatılması için Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Dernek Başkanı Bedih Satoğlu çağrı yaptı.

Satoğlu, "Askıda Ekmek"ten Sonra "Askıda Sebze Ve Meyve"
Editör: Urfa Haber 63
01 Mart 2021 - 11:16
Koronavirüs hayatımızın her alanını etkilediği gibi, çarşı pazar fiyatlarında da dalgalanmaya sebep oluyor. Koronavirüs sürecinde insanların vücut bağışıklığını güçlendirmek için özellikle portakal, mandalinaya yönelmesi fiyatlarını sürekli artmasına neden oldu.
Koronavirüs sürecinde insanların vücut bağışıklığını güçlendirmek için yaş meyve sebzeye yönelmesi, nedeniyle fiyatları kış sezonu boyunca düşmedi.
Koronavirüs sürecinde hepimiz daha çok yaş meyve sebze tüketmeye özel gösterdik. Özellikle C vitamini deposu portakal, limon, greyfurt gibi narenciye ürünlerine talep çok ciddi artış gösterdiğini belirten Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Dernek Başkanı Bedih Satoğlu,"Koronavirüsten dolayı hastanede yatmış, Sağlık  çalışanlarımız tarafından Tedavim yapılmış Bedih Satoğlu olarak  Elmanın 5 TL, Portakalın   5- 6 TL Mandalinin 6-7 TL olduğu bir dönemdeyiz. Özellikle Hastanelerde yatmakta olan covit Hastalarımızın Vitamin açısından meyve ihtiyaçları zaruridir. Alamıyorlar veya getiren götürenleri olmayanlara,  Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere ilçe belediye başkanlarımız ortak olarak zengin fakir ayrımı yapmadan " Her hastaya karma 5 kilo Meyve " kampanyasını; Devlet Hastaneleri Baş Tabipliğinden covitden yatan hasta isimlerini almadan odalara göre sayıları alınarak, belediyemiz çalışanları tarafından hasta odalarına bırakılarak başlatalım.Sosyal sorumluluk proje olarak görevinizi bu alanda da yaparak, buralarda yatan hastalarımızda;" Kendilerini soran sahiplenen Bir belediyesinin olduğu" düşüncesine katkı sağlamış olurlar. Aşağılama , rencide olma gibi bir düşünceler  bahane ederek bundan vaz geçilmemeli"diye konuştu.

 
Bu haber 938 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum