Reklam
Reklam

Şanlıurfaspor, Trabzonspor'dan genç oyuncuyu transfer etti!

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfaspor, Trabzonspor ve İstanbulspor'dan getirdiği oyuncular ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Şanlıurfaspor, Trabzonspor'dan genç oyuncuyu transfer etti!
Editör: Urfa Haber 63
21 Haziran 2021 - 15:42
Bu sezon ligde büyük başarı sağlayarak taraftarların gönlünü almayı hedefleyen Şanlıurfaspor hummalı çalışmalarına devam ediyor. Geçen sezon ligde kalma uğruna büyük bir başarı sergileyen Şanlıurfaspor bu yıl Kulüp Başkanının tekrardan Emin Yetim'in seçilmesinin ardından transfer çalışmalarına başlamıştı.
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanının tekrardan Emin Yetim'in seçilmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan kulüp yönetimi geçtiğimiz haftalarda Kırşehir Belediyespor'dan Şerif Doğan ile 2 yıl, Karaköprü Belediyespor'dan Emirhan Korkmaz ile 3 yıl ve Boluspor oyuncusu olan ve Şanlıurfaspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen Muhammed Raşit Yöndem ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.
Yapılan önemli transferlerin ardından çalışmalar devam ederken Şanlıurfaspor tarafından açıklama yapıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile 2 yeni transferini daha duyuran Şanlıurfaspor taraftarlarını heyecanlandırdı. Yapılan paylaşım ile duyuru yapan Şanlıurfaspor yaptığı açıklamada; ''Şanlıurfasporumuz, geçen sezon Pendikspor ve Sancaktepe formaları giyen, Trabzonspor'dan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Behlül Aydın ile 1 yıl kiralık sözleşme imzaladı'' ifadelerinde bulundu.
 
Bu haber 746 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum