Reklam
Reklam

Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfaspor, Konyaspor'dan yeni bir kaleci transfer ettiğini açıkladı.

Şanlıurfaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor
Editör: Urfa Haber 63
26 Haziran 2021 - 12:31
Bu sezon hedeflerine sağlam bir şekilde ilerlemek isteyen ve taraftarın umudunu kendine bağlayan Şanlıurfaspor transferlerine devam ediyor. Üst üste yaptığı transferlerle heyecan yaratan takım bu sezonu başarılı geçirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Transfer çalışmalarına devam eden kulüp yönetimi geçtiğimiz haftalarda Kırşehir Belediyespor'dan Şerif Doğan ile 2 yıl, Karaköprü Belediyespor'dan Emirhan Korkmaz ile 3 yıl ve Boluspor oyuncusu olan ve Şanlıurfaspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen Muhammed Raşit Yöndem ile 3 yıl, Trabzonspor'dan Behlül Aydın ile 1 yıl, İstanbulspor'dan Şiyar Kepir ile 3 yıl, Kocaelispor'dan Kemal Can Aydemir ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.
Gerçekleştirilen transfer çalışmaları kapsamında bugün yapılan açıklama ile Konyaspor'dan transfer ettiği kaleciyi açıklayarak taraftarları bir kez daha heyecanlandırdı. Şanlıurfaspor sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile Konyaspor'dan Kaleci Mücahit Atalay ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı duyuran Şanlıurfaspor yaptığı açıklamada; ''Şanlıurasporumuz,1922 Konyaspor'dan Kaleci Mücahit Atalay ile 2 yıllık sözleşme imzaladı'' ifadelerinde bulundu.

 
Bu haber 590 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum