Reklam
Reklam

Şanlıurfaspor'da 3 imza birden

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor, bugün kulüpte düzenlenen imza töreni ile toplamda 13 futbolcuyu renklerine bağladı. Ekibe son olarak Ferhat Çulcuoğlu, Birkan Öksüz ve Çağlar Birinci dahil oldu.

Şanlıurfaspor'da 3 imza birden
Editör: Urfa Haber 63
16 Temmuz 2021 - 20:24
Yeni sezon için Şampiyonluk hedefi belirleyen Şanlıurfaspor'da bugün üç imza birden atıldı. Kulüp anlaşma sağladığı ve önceki sezon Samsunspor'da oynayan Ferhat Çulcuoğlu, GMG Kastamonuspor'dan Birkan Öksüz ve Altay SK'dan Çağlar Birinci'yi Sarı Yeşil renklere bağladı. Taraftarın yoğun ligi gösterdiği imza töreninde Başkan Emin Yetim, kamp süreci ile birlikte toplamda 25 futbolcuyu Şanlıurfaspor'a kazandırmak istediklerine vurgu yaptı. 
 
BAŞKAN YETİM: 25 FUTBOLCUMUZU RENKLERİMİZE BAĞLAYACAĞIZ
Transferlerle ilgili değerlendirme yapan Başkan Emin Yetim, "Transfer sezonu başladığı günden bu yana çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de 3 futbolcu kardeşimizi Sarı Yeşil renklere bağladık. Daha önceden de 10 futbolcu ile birlikte toplamda 13 transferimiz oldu. Bundan sonra da yapacağımız transferler yine önemli isimlerdir. Kamp dönemi ile birlikte 25 futbolcumuzu kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Bu yılki sloganımızı ise 'Bir Hayalimiz Var' şeklinde belirledik. Hep birlikte sezon sonunda gülen ekip biz olacağız inşallah" şeklinde konuştu.
Bu haber 1028 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum