Şanlıurfalı kasap Antalya'da ödüllendirildi
Aslen Şanlıurfa'lı olan ve uzun yıllardır yurdun bir çok yerinde işletmecilik yapan Kasap Celal Faraç Antalya ilinde Şanlıurfa'nın tanıtımına yönelik yapmış olduğu katkılarda dolayı " 11 Nisan Şanlurfalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Antalya Şube Başkanlığı " tarafından plaketle ödüllendirildi.
Editör: Urfa Haber 63
30 Mayıs 2022 - 17:49
Faraç'a plaketini Antalya Korkuteli yolu Üzerinde bulunan iş yerinde Şanlıurfa'lı dernek başkanı Hıdır Dağtekin verdi.
Faraç'ın Antalya ilinde olduğu günden bu yana Derneğin yapmış tüm faaliyetlerine katılarak Şanlurfa'nın tanıtımına büyük katkı sunduğunu dikkat çeken Dağtekin " Celal Faraç kardeşim iyi bir İş Adamı olmanın yanı sıra Şanlurfa'mıza Derneğimize büyük katkı sunan bir şahsiyet şahsım ve yönetimim adına bugün kendisini plaketle ödüllendirdik.Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum " dedi.
Şanlurfa sevdalısı İş Adamı Celal Faraç ise bu güne kadar çok sayıda ödül aldığını belirterek en anlamlılarindan birinin 11 Nisan Şanlurfalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Antalya Şube Başkanlığı " tarafından plaket olduğunu belirterek Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti, bundan sonraki süreçte Şanlurfa'nın tanıtımına yönelik çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
Görüşmenin ardından ikili Şanlurfa ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
Bu haber 864 defa okunmuştur.







YORUMLAR