Reklam
Reklam

Şanlıurfalı engelliler denizde stres attı

Şanlıurfa'da 100 engelli aileleriyle birlikte Mersin'in Kızkalesi ilçesinde 2 yılın açısını çıkardı. Engelliler aileleriyle birlikte denizin keyfini çıkartı. Engelliler burada gündüz denize girerken gece de Urfa sıra gecesi eşliğinde stres atıyorlar

Şanlıurfalı engelliler denizde stres attı
Editör: Urfa Haber 63
12 Eylül 2021 - 10:03
Koronavirüs nedeniyle geçen yıl gerçekleştiremediği Sosyal eğitim ve deniz eğitim kampı kültür gezisi programı bu yıl normalleşme süreciyle birlikte 100 engelli ve refakatçisi ile birlikte Mersin'in Kızkalesi ilçesinde gerçekleştirdi. Engelli ve aileri gün Kızkalesi plajında denize girerek serinleme fırsatı buldu. İlk defa denize girmenin heyecanını yaşayan engelli bireyler bu organizeyi yapan kişilere teşekkür ettiler.
Kız kalesinde tatil yapan engelleri adına açıklama yapan  Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu " Koronvirüs nedeniyle geçen yıl yapamadığımız Deniz Kampı ve Kültür gezisi için bu yıl Mersin Kızkalesi'ne geldik. 100 engelimiz ve refakatçimizle bu yıl buraya getirdik, 2.Fatih Deniz Sosyal Gelişim Deniz Eğitimi Kampı Kültür Gezisi Projemizi kapsamında 7 günlük tatil yapmak için buraya geldik. Gündüz denize giriyoruz geceleri de Urfa sıra gecesi eşliğinde eğleniyoruz. Çocuklarımız ve aileleri çok mutlu onların mutluluğu bizim mutluluksuzdur. Sosyal Faaliyetlerimize katkı sağlayan başta Şanlıurfa valimiz Abdullah Erin'e,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat'a, Şanlıurfa milletvekillerimiz Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Gülender Açanal'a, İbrahim Özyavuz'a, ŞUTSO Başkanı Halil Peltek'e destek veren 30 Gönüllülerimize desteklerini esirgemeyen destekçilerimize teşekkür ederim" diye konuştu.
Bu haber 622 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum