Reklam
Reklam

Sanlıurfalı askeri, son yolculuğuna uğurladı!

Memleketi Şanlıurfa'ya terhis olduktan sonra dönmek isteyen asker geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybederken cenazesi ise memleketi Şanlıurfa'da çok sayıda kişinin katılımıyla defnedildi.

Sanlıurfalı askeri, son yolculuğuna uğurladı!
Editör: Urfa Haber 63
25 Şubat 2021 - 16:30
Amasya'nın Merzifon İlçesinde askerlik görevini yapan Er Haçım Bozkurt terhisini aldıktan sonra abisi Cebrail Bozkurt'un kullandığı araçla memleketine göndüğü sırada meydana gelen kazada hayatını kaybetmişti.
 
Memleketine döndüğü sırada Yozgat'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden asker Haçım Bozkurt'un cenazesi Şanlıurfa'ya getirildi. Memleketi Şanlıurfa'da bulunan Ubeydullah Camiinde düzenlenen cenaze töreni sonrası defnedildi.
 
Gerçekleştirilen cenaze törenine katılan Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Valisi Yardımcısı Âdem İnal, askeri erkân ve yakınları katıldı. Çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşen cenaze töreninde kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybeden Haçım Bozkurt'un babası tabuta sarılarak gözyaşı dökerken askeri erkânlar ise acılı babayı sakinleştirmeye çalıştı.
 
Sona eren cenaze namazının ardından yakınları tarafından alınan Haçım Bozkurt'un naaşı Harran Kapı Mezarlığına defnedildi.
Bu haber 1099 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum