Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da zincirli eylem!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Topçu meydanında bir seyyar satıcı belediye tarafından kendisine tabla yeri verilmediğini iddia ederek kendini ağaca zincirledi. Müzakereci Polisin araya girmesiyle seyyar satıcı eylemini bitirdi.

Şanlıurfa'da zincirli eylem!
Editör: Urfa Haber 63
06 Şubat 2017 - 10:22

Olay Haliliye ilçesi Topçu meydanında meydan geldi. Maddi sorun yaşayan ve belediyeden seyyar satıcılık yapmak için tabla yeri vermediğini iddia eden  Abdülmecit Ç.   eline de falçatlı bıçak ile kendini ağaca zincirledi. Çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi intikal etti. Fatçatlı ile kendini zincire bağlayan Abdülmecit Ç. Cumhurbaşkanın çok sevdiğini evet oyu vereceği maddi durumun olmadığı için böyle bir eylem yaptığını belirten Abdülmecit Ç.," Ben Dilenci değilim seyyar satıcılık için belediyeye başvuru yaptım fakat bana bir yer göstermediler, Devletimi seviyorum. Belediye Başkanı gelsin, benin sorumu çözsün " dedi.

Yaşadığı sinir krizi üzerine kısa süreli baygınlık geçiren eylemci Müzakereci polisin çabası sonucu eylemini sonlandırdı. Seyyar satıcı sorun çözülmediği takdirde tekrar eylem yapacağını belirti. 

Vatandaşlar meraklı bakışlarla zincirli eylemi cep telefon ile görüntülemeye çalıştı.

Bu haber 1800 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum