Reklam

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Hacca Gidiyor!

Kurban Bayramı münasebetiyle Şanlıurfa Valiliği Şeref salonunda kent protokolü arasında resmi bayramlaşma töreni düzenlendi.Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kutsal topraklara gidip haccı olmak için bugün protokol ve vatandaşlarla helalleşti

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan  Hacca Gidiyor!
Editör: Urfa Haber 63
23 Haziran 2023 - 20:32
Kurban Bayramı nedeniyle Şanlıurfa Valiliğinde her yıl olduğu gibi bu yıl da Valilik şeref salonunda bayramlaşma töreni düzenlendi.
 
Şanlıurfa Valiliği ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Büyükşehir belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Er, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, ilçe belediye başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Gaziler, Kamu, kurum müdürleri, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma törenine gelenlerle tek tek tokalaşan ve bayramlaşan Vali Salih Ayhan daha sonra koytel masalarını da bir bir dolaştı, mukaddes yolculuğa çıkmadan önce helallik istedi.
Vali Ayhan, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada “Hacca gitmek için daha önce görev yaptığım yerlerde de çok niyetlendim, düşündüm. Bir türlü denk gelmedi. Pandemi, şudur budur. Şimdi Urfa’da nasip olacak inşallah. Sizlere de dua edeceğiz. Sizler de bizlere dua ediniz. Hakkınızı helal edin. Ben de hakkım varsa sizlere helal ediyorum.” dedi.
Bu haber 635 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum