Reklam
Reklam

Şanlıurfa Valiliğinden uyarı: Bu saatlerde dikkatli olun

Şanlıurfa Valiliği, 27 Temmuz ve 31 Temmuz tarihleri arasında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstüne çıkması nedeni ile vatandaşlara uyarıda bulundu.

Şanlıurfa Valiliğinden uyarı: Bu saatlerde dikkatli olun
Editör: Urfa Haber 63
26 Temmuz 2022 - 15:43
Türkiye’nin en sıcak illerinden başında gelen Şanlıurfa’da bunaltıcı hava devam ediyor. Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre 27 Temmuz ve 31 Temmuz 2022 tarihleri arası hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üstüne çıkacağı bu nedenle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin öğle saatlerinde sıcak çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiği uyarısında bulunuldu.
Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı;
 “Yapılan son değerlendirmelere göre; 27 Temmuz ve 31 Temmuz 2022 tarihleri arası hava sıcaklıklarının bölgemiz genelinde mevsim normallerinin üstüne çıkacağı, hafta sonuna kadar mevsim normallerinin 4 ila 6 derece seyredebileceği tahmin ediliyor. Mevsim normalleri üzerindeki sıcak havalar nedeniyle öğle saatlerinde(11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önemle arz etmektedir.”
 
Bu haber 880 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum