Reklam
Reklam

Şanlıurfa polisi liseli öğrencilere polislik mesleğini anlattı

Şanlıurfa’da polis ekiplerince, kent merkezinde bulunan okullarda, Polislik Mesleğinin tanıtımı, genel asayiş ve trafik kuralları ile sosyal medya kullanımı, internet dolandırıcılığı ve diğer konular hakkında öğrenciler bilgilendirildi

Şanlıurfa polisi liseli öğrencilere polislik mesleğini anlattı
Editör: Urfa Haber 63
06 Ocak 2023 - 13:34
Şanlıurfa il Emniyet Müdürlüğü Trafik şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, polisliği tanıtmak ve trafik kuralları hakkında öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Nesibe Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde etkinlik düzenledi.
Şanlıurfa il Emniyet Müdürlüğü Trafik şube Müdürlüğü ve toplum destekli polislik büro amirliği ekipleri, polis meslek tanıtımı etkinliği çerçevesinde Nesibe Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Polisler, 100 öğrenciye polislik mesleği tanıtımı ve genel güvenlik konuları hakkında görsel sunularla destekli bilgilendirmeler yaparak öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılana açıklamada;
“İl Emniyet Müdürlüğü ilgili birimlerimizce; Lise eğitimi gören 100 öğrencimize Polislik Mesleğinin tanıtımı, genel asayiş ve trafik kuralları ile sosyal medya kullanımı, internet dolandırıcılığı ve diğer konular hakkında bilgilendirme çalışması yapılmıştır”denildi.
 
Bu haber 494 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum