Reklam

Şanlıurfa'nın iki ilçesinde suç örgütlerine operasyon, 12 gözaltı

Şanlıurfa’nın Suruç ve Ceylanpınar ilçelerinde 11 farklı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlar sonucu bir suç örgütünün çökeltildiğini duyurdu. 12 Şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa'nın iki ilçesinde suç örgütlerine operasyon, 12 gözaltı
Editör: Urfa Haber 63
17 Ocak 2024 - 09:04
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Ceylanpınar ve Suruç ilçelerinde 11 farklı adrese operasyon düzenledi. Operasyonlarda 12 şüpheli şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.
Adreslerde arama gerçekleştiren ekipler, 2 kilo 462 gram metamfetamin, 54 gram esrar, 4 Adet pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.
Operasyonla bir suç örgütünün daha çökeltildiğini ifade eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Suç Örgütüne Operasyon. Emniyet Narkotik Ekiplerimiz Tarafından Dün İl Merkezi, Ceylanpınar ve Suruç İlçelerinde 11 Farklı Adrese Yapılan Operasyonla Ceylanpınar’da Bir Suç Örgütü Çökertilmiş, 12 Kişi Gözaltına Alınmıştır Yapılan operasyonda; 2 Kilo 462 Gram Metamfetamin, 54 Gram Esrar, 4 Adet Pompalı Tüfek, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirilmiştir. Şanlıurfa’nın Huzurunu Bozan ve Suç Üreten Bütün Oluşumlar Hedefimizde” dedi.
 

Bu haber 810 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum