Reklam

Şanlıurfa Merkezli Telefon Dolandırıcılığı Operasyonuna, 17 tutuklama

Şanlıurfa merkezli 6 ilde telefon dolandırıcılarına operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 17’si tutuklandı.

Şanlıurfa Merkezli Telefon Dolandırıcılığı Operasyonuna, 17 tutuklama
Editör: Urfa Haber 63
09 Mayıs 2023 - 10:37
Alınan bilgilere göre, Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde,  Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kentte telefonla aradıkları kişilere kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtıp, para ve altın isteyerek dolandırıcılık yapan şebekeyi teknik ve fiziki takip sonucu deşifre etti. Şebeke üyesi oldukları öne sürülen 21 kişiye yönelik İstanbul, Hatay, Kayseri, Diyarbakır ve Muş'ta bazı adreslere 32 ekip ve 98 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramada 25 bin TL para, 23 telefon, 15 sim kart, 6 flash bellek, 2 hard disk, 5 hafıza kartı ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis, gözaltına alınan 21 şüpheliyi sorgulanmak üzere emniyete götürdü.
Emniyette işlemleri tamamlanan 21 şüpheli sağlık kontrolün ardından Adliye’ye sevk edildi. 17 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

 
Bu haber 649 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum