Reklam
Reklam

Şanlıurfa JASAT'tan başarılı operasyon

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 12,6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, İlçe jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve JASAT ekiplerinin düzenlediği yakalandı. Jandarma ekipleri, ilçede asayişi sağlamak için yürüttüğü çalışmalar sırasında bir çalıntı motosiklet ele geçirirken, üzerinde uyuşturucu madde taşıyan bir şahsı da gözaltına aldı.

Şanlıurfa JASAT'tan başarılı operasyon
Editör: Urfa Haber 63
27 Mayıs 2022 - 17:28
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ö. isimli şahsı arayan jandarma ekipleri harekete geçti. Yanaloba Karakoluna bağlı jandarma ekipleri, JASAT dedektifleri ile birlikte aranan şahsı evine düzenledikleri operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan S.Ö. sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Öte yandan Suruç’un On bir nisan Mahallesinde Merkez Karakolu ve JASAT ekipleri tarafından durdurulan İ.H. isimli şahsın üzerinden 2 gram metemfetamin ile bong diye tabir edilen uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs hakkın adli işlem başlatıldı.
 
Şanlıurfa’da çalınan bir motosiklet ilçe jandarma Komutanlığına bağlı ekipleri tarafından ele geçirildi.
Bu haber 683 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum