Reklam

Şanlıurfa Jandarmadan uyuşturucu ve kaçak silah operasyonu!

Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından sokak satıcıları ve silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Şanlıurfa Jandarmadan uyuşturucu ve kaçak silah operasyonu!
Editör: Urfa Haber 63
07 Mayıs 2024 - 10:49 - Güncelleme: 07 Mayıs 2024 - 11:04
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin uyuşturucu ve silah satışının önlenmesine yönelik kent genelindeki çalışmaları sürüyor.
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran'ın talimatıyla kentteki 13 ilçede "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcıları ile silah kaçakçılarına yönelik 53 adrese 573 jandarma personelinin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Jandarma Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 53 zanlı yakalandı.
Adreslerde  7 dedektör köpek yardımıyla yapılan aramalarda, samanlık ve çaydanlığa gizlenmiş uzun namlulu silah ile uyuşturucu madde bulundu. Operasyonda, 6 uzun namlulu silah, ruhsatsız 32 tabanca ve 11 av tüfeği, 24 şarjör, bu silahlara ait 2 bin 233 mermi, 40 gram esrar, 87 gram sentetik uyuşturucu, 1 gram eroin ile 5 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Yollardaki uygulamada ise farklı suçlardan aranan 15 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 68 şüpheli, işlemleri için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.
 

Bu haber 529 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum