Reklam
Reklam

Şanlıurfa İl Sağlık Müdüründen Kritik Uyarı!

Açıklanan covid-19 vaka sayıları sonrası artış yaşayan Şanlıurfa'da tedirginlik başlarken Şanlıurfa İl Sağlık Müdüründen ise açıklama geldi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdüründen Kritik Uyarı!
Editör: Urfa Haber 63
04 Nisan 2021 - 10:38
Koronavirüs salgınında vakaların Türkiye'de görülmesinden bu yana ülke genelinde tedbir ve kararlar alınmaya devam ediyor. Salgın ile mücadele kapsamında ülke genelinde tedbirler alınırken Sağlık Bakanlığı tarafından risk haritası ile iller bazında risk oranı ortaya çıkıyor.
Dün kabine toplantısı sonrası açıklanan risk haritası ile birlikte sarı orta riskli kategoride bulunan Şanlıurfa'da geçtiğimiz hafta vaka sayıları 20 bin kişi iken bu haftaki verilerde 40 bin olması tedirginlik yarattı. Şanlıurfa en az vaka görülen iller arasında bulunmasına rağmen vaka sayılarında yaşanan artış sonrası İl Sağlık Müdüründen açıklama geldi.
Vaka sayılarının artması üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş;'' "Covid-19 Vakalarımız artıyor. 27 Mart-02 Nisan 2021 haftasında 100 binde ki vaka sayımız, Şanlıurfa 40.70 oldu. Bir sonraki aşama olan yüksek riske çok az kaldı. Tedbirleri bırakmayalım, Kurallara uyalım." ifadelerinde bulundu.
 
Bu haber 975 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum