Reklam
Reklam

Şanlıurfa İl Milli eğitim toplandı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürleri aylık bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt başkanlığında gerçekleşti.

Şanlıurfa İl Milli eğitim toplandı
Editör: Urfa Haber 63
28 Ocak 2022 - 15:21
Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa'da devam eden yatırımlara ilave olarak; 73 yeni okul, 3 Bilim Sanat Merkezi ve 2 RAM kurulacağını açıklamıştı.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Şanlıurfa ziyaretinin ardından, il genelinde yapılacak okulların planlaması ve diğer eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi için bakanlık heyeti kente gelmişti.
Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar başkanlığında İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut Gür, Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, Din Eğitimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin Dülger’den oluşan heyet, ilk olarak Vali Abdullah Erin ile bir değerlendirme toplantısı yapmıştı.
Bakan Özer ve Milli Eğitim Bakanlığı heyetinin ardından Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürleri aylık bilgilendirme ve değerlendirme toplantısını yaptı.
İl Mili Eğitim müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.
Toplantı, Bakan Özer ve Milli Eğitim Bakanlığı heyetinin ile yapılmış değerlendirme ve yapılan çalışmalar ele alındı.
 
Bu haber 1036 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum