Reklam

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sistem çöktü

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sistem çöktü, tedaviler acil serviste yapılıyor. İl Sağlık Müdürlüğü sorunun giderilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sistem çöktü
Editör: Urfa Haber 63
09 Mayıs 2024 - 08:53
127 poliklinikte 272 doktor ile hastalara sağlık hizmeti sunan ve günde ortalama yaklaşık 10 bin hastaya poliklinik hizmeti veren  Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çöken sitem gecede çözülemedi.
İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;
“Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi’nde oluşan beklenmedik donanımsal bir arızadan dolayı hasta kayıtları acil ve polikliniklerde manuel olarak alınmaktadır. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve ilgili sistem firma yetkilileri tarafından oluşan sistemsel aksaklık giderilmeye çalışılmaktadır. Acil durumlarda herhangi bir aksaklığa mahal verilmeden muayene ve tedavileri acil servislerde yapılmaktadır. Polikliniklerde kayıtlar manuel olarak yapılacağından muayene olmaya gelen vatandaşlarımızın muayenelerinde gecikmeler olabilecektir. Bu süre zarfında hastalarımızın duyarlı olmaları gerekmektedir
Kısa sürede aksaklıkların giderilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir, Kamuoyuna duyurulur”
 
Bu haber 430 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum