Reklam
Reklam

Şanlıurfa DSİ işçi alım sonuçları açıklandı

Devlet Su İşleri 15. Bölge Müdürlüğü 125 kişilik sürekli işçi alımı için başvuran adaylar arasından asıl ve yedek kazanan isimleri açıkladı.

Şanlıurfa DSİ işçi alım sonuçları açıklandı
Editör: Urfa Haber 63
25 Ekim 2021 - 11:04
DSİ GAP 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 2021 YILI İŞÇİ ALIMI SINAV SONUÇLARI

https://cdniys.tarimorman.gov.tr/api/File/GetFile/429/Duyuru/4018/4244/DosyaGaleri/isci_alim_sinavi_kazananlar_ilani_144825102021.pdf

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde 2021 yılında Bölge Müdürlüğümüze alımı yapılacak olan Daimi İşçi kadroları için 04-15 Ekim 2021 tarihlerinde yapılan Yazılı, Sözlü ve Uygulama sınavları sonucunda Asil Kazananlar ile sırasıyla Yedek Kazanan adayların listesi pozisyonlarına göre ekli tabloda yer almaktadır. Sınavlar sonucunda ASIL listede yer alan adayların ekteki “Kamu Kurumuna İlk Defa İşçi Olarak Atanacaklar İçin Başvuru Formu”nu doldurmaları ve yine aşağıda belirtilen Atamaya Esas belgeleri hazırlayarak, DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne dilekçe ekinde  03 Kasım 2021 tarihi mesai bitimine kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu duyuru TEBLİĞ MAHİYETİNDE olup sınav sonuçları için adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

KURUMUMUZ KADROLARINA İŞÇİ POZİSYONUNDA ATANACAKLARDAN İSTENİLEN BELGELER

*Diploma (Aslı veya noter tasdikli sureti)

*Nüfus Cüzdan Fotokopisi

*İkametgâh Belgesi ( E-devletten çıktı alınabilir)

*Adli sicil kaydı (E-devletten çıktı alınabilir)

*Seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık Kurulu Raporu (Aslı)

*Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu.(Aslı)

*2 adet vesikalık fotoğraf

* Askerlik durum belgesi (Aslı veya noter tasdikli sureti e-devletten çıktı alacaklar için; belgelerinde sevk ve terhis tarihlerinin yazıyor olması gerekmektedir.)

*Kamu Kurumuna ilk defa İşçi Olarak atanacaklar için Başvuru Formu.
 
Bu haber 862 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum