Reklam

Şanlıurfa'daki O kuşlar beslendi

Şanlıurfa’da, pandemi nedeniyle uygulana 80 saatlik kısıtlamada Balıklıgöl platosunda bulunan Hazreti İbrahim'in doğduğuna inanılan mağaranın bulunduğu bölgedeki kuşlara Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekiplerince yem verildi.

Şanlıurfa'daki O kuşlar beslendi
Editör: Urfa Haber 63
02 Ocak 2021 - 12:54
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Şanlıurfa'da sokak ve caddeler yılbaşında boş kaldı.Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla Şanlıurfa'da cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.
Korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 80 saat sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması sürüyor. Kentte her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği kentin simgelerinden Hazreti İbrahim'in doğduğuna inanılan mağaranın bulunduğu bölgedeki kuşlara Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi  ekiplerince yem verildi.
Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesinden yapılan açıklamada;
"İl Şube Müdürümüz Mehmet GÜRKAYNAK Ve Bölge Müdürlüğü Şube Müdürlerimizin katılımı ile Balıklıgöl Halilurrahman Caminde bulunan, pandemi döneminde yem sıkıntısı çeken kuşlara yem bırakıldı"denildi.
 
Bu haber 848 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum