Reklam

Şanlıurfa'daçalıştığı inşaattan düşen işçi öldü

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bir inşaatta çalıştığı sırada dengesini kaybederek 7. kattan asansör boşluğuna düşen işçi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'daçalıştığı inşaattan düşen işçi öldü
Editör: Urfa Haber 63
30 Ocak 2024 - 08:12
Olay Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi İlgi okulları karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inşaatın 7. katına kapı taşıyan 26 yaşındaki evli Mehmet Azak isimli işçi bir anda dengesini kaybederek asansör boşluğundan bodrum katına düştü. İşçinin asansör boşluğuna düştüğünü gören mesai arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, itfaiye ekipleri ile birlikte yaralı Mehmet Azak bulunduğu yerden çıkardılar. Vücudunun değişik yerlerinde kırıklar oluşan Azak, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mehmet Azak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Öte yandan Mehmet Azak isimli işçinin Delibaş İnşaatında bir firma tarafından sigortalı bir şekilde bugün binanın asansör işini yapmak için işe başladığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Bu haber 435 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum