Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da zincirleme kaza, 2 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa Birecik karayolunda seyir halinde olan 3 aracın çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi öldü 3 kişi ise ağır yaralandı.

Şanlıurfa'da zincirleme kaza, 2 ölü, 3 yaralı
Editör: Urfa Haber 63
19 Kasım 2021 - 09:28
Kaza Şanlıurfa Birecik karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan Suphi G.’nin kullandığı 63 ZU 482 plakalı  hafif ticari araç ile Abdullah Cengiz’in kullandığı 34 BJS 643 plakalı  otomobil çarpıştı Çarpışmanın etkisiyle şarampole devrilen otomobil ikiye bölündü. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık  ve Jandarma ekiplerine  bildirdiler. Kazada sürücülerden Abdullah Cengiz olay yerinde hayatını kaybederken Suphi G., Tekin G., Şahin G. ve Mehmet Cengiz yaralandı.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
Ardından yarlılar 112 Sağlık ekipleri tarafından Birecik Devlet hastanesine kaldırıldı.  Burada tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Cengiz de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza nedeni ile aksayan trafik araçların olay yerinden kaldırılması ile eski seyrine döndü. Güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 
Bu haber 961 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum