Reklam

Şanlıurfa'da velilerin heyecanı çocukları geride bıraktı!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Yarışmalarda velilerin çuval heyecanı çocukları geride bıraktı!

Şanlıurfa'da velilerin heyecanı çocukları geride bıraktı!
Editör: Urfa Haber 63
23 Nisan 2024 - 14:10
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Yalıntaş mezrasında bulunan Şehit Yarbay Songül Yakut İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Bu yılki kutlamalarda dikkat çeken unsur ise velilerin gösterdiği heyecan ve coşku oldu.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan etkinlikleri çocuklar için düzenlendi. Köydeki veliler de çocukların yerine sevinçlerini paylaşarak onların yerine yarışmalara katıldılar. Velilerin yarış sırasında gösterdiği performans ve coşku dikkatlerden kaçmadı. Çocukken yaşayamadıkları heyecanı köy okulunun bahçesinde yeniden yaşayan veliler, çocukların sevinci kadar heyecanlı ve mutluydular.
Köyde ikamet eden velilerden Halil Nogay, "Bu etkinlikleri çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak ve onlarla birlikte bu heyecanı yaşamak için bizler de yarışmalara katılarak onlara eşlik ediyoruz. Dolayısıyla bizler de çocukluğumuzda yaşayamadıklarımızı bugünlerde yaşayarak mutlu olmaya çalışıyoruz. Bu günü bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına rahmet diliyoruz." dedi.
Köydeki etkinlik yapılan yarışmalarla ve şiirlerle sona erdi. Bu coşkulu kutlamada, 23 Nisan ruhunu yaşatan ve çocuklarla birlikte bu anlamlı günü paylaşan velilerin sevgisi ve heyecanı gözlerden kaçmadı.

 
Bu haber 309 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum