Reklam

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu, 5 gözaltı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda Halfeti ilçesinde 4 kişi gözaltına alınırken Hilvan ilçesinde yakalanan bir kişi cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu, 5 gözaltı
Editör: Urfa Haber 63
27 Temmuz 2023 - 11:04
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı da uyuşturucu konusunda rahat nefes aldırtmıyor. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Hilvan ve Halfeti ilçesinde çalışma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmalarda Hilvan ilçesinde F.K. isimli şahsın üzerinde yapılan arama sonucunda bin gram skunk ele geçirildi. F.K isimli şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ayrıca, Halfeti ilçesinde ise Ö.G., M.D., B.K. ve R.K. isimli şüphelilerin adreslerine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda evde kubar esrar, kenevir bitkisi ve silah ele geçirildi. Olaya ilişkin 4 kişi gözaltına alındı. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele konusundaki çalışmaların devam edeceğini aktardı.
 
Bu haber 597 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum